Logo da.boatexistence.com

Hvornår startede leslie sansone?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår startede leslie sansone?
Hvornår startede leslie sansone?

Video: Hvornår startede leslie sansone?

Video: Hvornår startede leslie sansone?
Video: START! Walking at Home American Heart Association 3 Mile Walk 2024, Kan
Anonim

Leslie Sansone (født 14. februar 1961) er en amerikansk fitnessinstruktør fra New Castle, Pennsylvania. Hun har været aktiv siden 1980'erne og har siden udgivet over 100 dvd'er og fire bøger.

Hvilket år startede Leslie Sansone?

Vi er så stolte over at kunne meddele, at vi har lanceret vores Walk Leader-uddannelse! Vi går tilbage til vores rødder som organisation, da jeg begyndte at lede gruppetræningstimer i 1979 i kirkesale. Nu er det perfekte tidspunkt at blive involveret i vores lokalsamfund igen og hjælpe med folkesundhedsreformen.

Hvor længe har Leslie Sansone gået?

DET BØR IKKE VÆRE NEMT at indhente Leslie Sansone. Når alt kommer til alt, har DVD-motionsdronningen gået i 28 år i trækMen det er det – og det ser ud til at være hemmeligheden bag hendes succes. Uanset dit konditionsniveau har Sansone en træning, der er skræddersyet til at hjælpe dig med at følge med og til gavn for dig.

Har nogen tabt sig med Leslie Sansone?

5.0 ud af 5 stjerner Bedste gå-træning derhjemme nogensinde! Leslie er DEN BEDSTE!!! Jeg har gået med hende i omkring 6 måneder nu og har tabt 55,5 pund! Jeg varierer dem og bruger også en motionscykel, men hun er uden sammenligning min favorit og mest effektive metode til vægttab og masser af energi!!!

Kan du tabe dig med Leslie Sansone Walk at Home?

LESLIE'S GÅR HJEMME CARDIOWORKOUTS

Lav til moderat intensitetscardio er fantastisk til at tabe fedt, fordi det placerer din krop i den såkaldte fedtforbrændingszone. Og hvis du laver Leslies Walk at home-program, vil du i løbet af en måned få omkring 10 cardio-sessioner med lav til moderat intensitet.

Anbefalede: