Logo da.boatexistence.com

Hvor gammel er scott bakula på ncis new orleans?

Indholdsfortegnelse:

Hvor gammel er scott bakula på ncis new orleans?
Hvor gammel er scott bakula på ncis new orleans?

Video: Hvor gammel er scott bakula på ncis new orleans?

Video: Hvor gammel er scott bakula på ncis new orleans?
Video: Mark Harmon REVEALS Why He Had To LEAVE NCIS.. 2024, Kan
Anonim

Scott Stewart Bakula er en amerikansk skuespiller og instruktør. Han er kendt for sine roller i to science-fiction tv-serier: som Sam Beckett på Quantum Leap og som kaptajn Jonathan Archer på Star Trek: Enterprise. For Quantum Leap modtog han fire Emmy Award-nomineringer og en Golden Globe Award.

Spiller Scott Bakula klaver i det virkelige liv?

Q: Spiller Scott Bakula faktisk klaver på "NCIS: New Orleans"? A: Ja. Bakula spillede klaver, før han påtog sig rollen som Dwayne Pride.

Laver Scott Bakula virkelig mad?

Din karakter, specialagent Dwayne Pride, kokke. Kan du? … Jeg er ikke en lad os-gå-ind-og-piske-noget-op-ud-af-køleskabet kok, men jeg er som en god soldat i køkkenet: Jeg følger instruktionerne godt. Vi laver hjemmelavede tærter til Thanksgiving, og jeg griller meget.

Hvor meget tjener Scott Bakula pr. afsnit af NCIS New Orleans?

Ifølge webstedet Celebrity Net Worth tjener Bakula $120.000 pr. episode (92.600 £). I betragtning af den sædvanlige serielængde er 24 afsnit, kan dette se Bakula tjene $2,8 millioner (£2,1 millioner) hver sæson.

Hvem er Rita for Dwaynes stolthed?

Rita Devereaux er en amerikansk distriktsadvokat i New Orleans og tidligere reservekommandør i den amerikanske flådes JAG og kæresten med specialagent Dwayne Cassius Pride.

Anbefalede: