Logo da.boatexistence.com

Hvilken planet er budh?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken planet er budh?
Hvilken planet er budh?

Video: Hvilken planet er budh?

Video: Hvilken planet er budh?
Video: Непал: Маленький Будда, возвращение - Документальный фильм 2024, Kan
Anonim

Budha (sanskrit: बुध) er et sanskritord, der konnoterer planeten Merkur Budha, i puraniske hinduistiske legender, er også en guddom. Han er også kendt som Soumya (sanskrit: सौम्य, lit. søn af Moon), Rauhineya og Tunga, og det er Nakshatra-herren over Ashlesha, Jyeshtha og Revati.

Hvad sker der, hvis Budh er stærk?

Da kviksølv er forbundet med tale, udmærker personen med stærk Mercury i sit horoskop inden for områder relateret til verbal kommunikation som professor, journalist, politiker, sanger, skribent eller en redaktør. Hvis din Mercury er positiv, udmærker du dig også inden for områder som Yoga og Law

Hvad sker der, når Budh er svag?

Effekter af et svagt kviksølv i fødselshoroskopet

Det er stjernetegnenes herre Tvillingerne og Jomfruen.… Sygdomme som stamming, taletab, hovedpine, neuralgi, spasmer, svimmelhed, hysteri og søvnløshed er relateret til, at Merkur er i en svag position, som man tror i astrologi.

Hvad hedder Guru-planeten på engelsk?

Jupiter, også kendt som Guru Graha eller Guru eller Brihaspati, er læringens og visdommens planet.

Hvilken Rashi er god for Jupiter?

Jupiter i stjernetegn

Planet Jupiter ejer det dobbelte sidste af ildtegn Skytten (Dhanu Rashi) og hersker også dobbeltnaturet sidste af vand-tegn Fiskene (Meen Rashi). Vandtegn Kræft er et tegn på ophøjelse af Jupiter.

Anbefalede: