Logo da.boatexistence.com

Hvor finder man en elektrisk darner?

Indholdsfortegnelse:

Hvor finder man en elektrisk darner?
Hvor finder man en elektrisk darner?

Video: Hvor finder man en elektrisk darner?

Video: Hvor finder man en elektrisk darner?
Video: Darners, Cold, Warm & Electric, Farming in Zelda Breath of the Wild | BotW 2024, Kan
Anonim

Det bedste sted at finde en Electric Darner er lige nordøst for Tabantha Bridge Stable. De vises dog kun, når det regner eller under tordenvejr.

Hvordan får du elektrisk Darner på Botw?

Den nemmeste måde at få nogle elektriske darnere på er bare at købe dem. Gå til Riverside Stable (via Wahgo Katta-helligdommen) og tjek med Beedle. Han vil have et par elektriske darnere til salg for 10 rupees hver.

Hvor kan jeg finde en sej Darner?

The Cold Darner findes oftest i the Tabantha Frontier eller ved Hyrule Ridge, men den sælges også af Maypin i Gerudo Canyon Stable for 10 rupees.

Hvad er Electric Darner breath of the wild?

The Electric Darner er en af de skabninger, der er fundet i The Legend of Zelda: Breath of the Wild. De fleste væsner dropper materialer, der kan genvindes, og nogle bruges som ingredienser til madlavning, sidemissioner, helligdomsopgaver eller rustningsopgraderinger. … Tilbered den med monsterdele til en el-modstandsdygtig eliksir.

Hvor er den elektriske fisk Botw?

Cooking Effects

Voltfin Trout kan findes svømmer i vandet i Hyrule Ridge og Tabantha Frontier. Ligesom andre fisk kan de også droppes af Octoroks, specifikt Forest Octoroks nær Thundra Plateau.

Anbefalede: