Logo da.boatexistence.com

Er cracker-tønden åben på Thanksgiving 2020?

Indholdsfortegnelse:

Er cracker-tønden åben på Thanksgiving 2020?
Er cracker-tønden åben på Thanksgiving 2020?

Video: Er cracker-tønden åben på Thanksgiving 2020?

Video: Er cracker-tønden åben på Thanksgiving 2020?
Video: Cracker Barrel's tiny home will be a Thanksgiving Day Parade first 2024, April
Anonim

Cracker Barrel vil være åben på Thanksgiving Day 2020 Ifølge Delish vil restaurantkæden være åben fra kl. 11.00 til kl. 21.00, med særlige menumuligheder tilgængelige for at fejre ferie med.

Er Cracker Barrel åben på Thanksgiving?

Thanksgiving er Cracker Barrels travleste dag på året. … På Thanksgiving Day er alle steder åbent i almindelige åbningstider ( 6.00 til 22.00), der tilbereder måltider til spisning samt adskillige udbringningsmuligheder. Find en placering.

Hvad serverer Cracker Barrel på Thanksgiving Day?

I butik: Individuel Homestyle Turkey n' Dressing eller Country Fried Turkey tallerken, som kan nydes af gæster fra kl.m. - 21.00 på Thanksgiving Day. Grandma's Holiday Sampler, en ny morgenmadstradition med håndpaneret landstegt kalkun sammen med kærnemælkspandekager, serveret hele dagen på Thanksgiving Day.

Hvor lang er ventetiden på Cracker Barrel på Thanksgiving?

På Thanksgiving, når den sædvanlige ventetid på en given Cracker Barrel er en kæmpestor to timer-selv når du møder tidligt op og sætter dit navn på listen klokken 10: 30.00 - det er svært ikke at tro, at det er sådan Thanksgiving i Amerika ser ud nu.

Hvor meget koster Cracker Barrel på Thanksgiving?

Dette vil tjene tre til fem personer og koster $39,99 Du kan også få en større portion for $62,99, hvilket anbefales til fire til seks personer. Som svar på COVID-19 opfordrer Cracker Barrel gæster til at bestille nu og planlægge afhentning tidligere på ugen for at reducere menneskemængden på Thanksgiving Day.

Anbefalede: