Logo da.boatexistence.com

Blev michael jordan på universitetet i gymnasiet?

Indholdsfortegnelse:

Blev michael jordan på universitetet i gymnasiet?
Blev michael jordan på universitetet i gymnasiet?

Video: Blev michael jordan på universitetet i gymnasiet?

Video: Blev michael jordan på universitetet i gymnasiet?
Video: Touring Michael Jordan's Mansion! 2024, Kan
Anonim

Ja, Jordan var teknisk klippet … Jordan voksede op i Wilmington, North Carolina, og prøvede på universitetsholdet som andenstuderende. Den 15-årige var en tynd 5-fod-10 og ikke så dygtig, som han havde brug for for en plads på universitetet, rapporterer Yahoo Sports. Hans bedste ven Leroy Smith var en kæmpestor 6-fod-7 og kom på holdet.

Hvilket år blev Michael Jordan ikke til universitetet?

Michael spurgte også om at blive klippet fra gymnasieholdet i Jay Leno Show [Sendt den 16. september 1997], og han huskede tydeligt: Alle går igennem skuffelser, det er sådan du overvinder disse skuffelser. Jeg var bare ikke god nok.

Blev Michael Jordan skåret fra universitetet?

Den seneste MJ-myte, der skulle aflives, var den, der så unge Michael begå en uretfærdighed af sin gymnasietræner, der "klippede" den fremtidige Hall of Famer, mens han var andenstuderende på Laney High School. Nå, det viser sig, Jordan blev aldrig rigtig skåret fra holdet Han blev placeret på Junior Varsity for at udvikle sig mere.

Er det sandt, at Michael Jordan ikke kom på sit high school-baskethold?

I slutningen af dagen fik den sandsynligvis bedste basketballspiller, der nogensinde har levet, at vide, at han ikke var god nok, og det burde være motivation nok for enhver til at blive ved med at arbejde med deres håndværk. Jordan blev forbigået på Laneys varsity-liste, og blev i stedet henvist til junior-universitetsholdet

Hvilken position spillede Michael Jordan i gymnasiet?

Michael Jordan var en vagt i gymnasiet, indtil han blev professionel. Han spillede hovedsageligt shooting guard med Chicago Bulls, og det var den position, hvor han blev universelt anerkendt som den største nogensinde.

Anbefalede: