Behøver jeg at cykle d-asparaginsyre?

Indholdsfortegnelse:

Behøver jeg at cykle d-asparaginsyre?
Behøver jeg at cykle d-asparaginsyre?

Video: Behøver jeg at cykle d-asparaginsyre?

Video: Behøver jeg at cykle d-asparaginsyre?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Oktober
Anonim

Da DAA er tilgængelig naturligt i kostprotein , er det svært at cykle fra DAA for at tillade det neuroendokrine væv at udtømme sine lagre og blive følsomt over for tilskud igen, som det ville, hvis det ville var et fremmed stof eller eksogent administreret testosteron som set med testosteronerstatningsterapi.

Hvor ofte skal jeg tage D asparaginsyre?

Supplerende virksomheder anbefaler i øjeblikket tre gram DAA én til to gange om dagen , og disse anbefalinger er hentet fra den eneste dosis, der er undersøgt i mennesker (3 g.d) −1). Det er rimeligt at tro, at hos RT-mænd kan en højere dosis være nødvendig for yderligere at øge testosteronniveauet.

Kan D asparaginsyre forårsage ED?

Endnu tidligere data fra en undersøgelse i rotter tyder på, at injektion af DAA i hypothalamus kan fremkalde en erektion Ingen undersøgelser har dog testet en lignende påstand hos mennesker, og DAA-tilskud, som en person, der tager or alt, har muligvis ikke de samme virkninger som dem, en læge injicerer.

Sænker DAA testosteron?

Forskning i d-asparaginsyre (DAA) har vist stigninger i det samlede testosteronniveau hos utrænede mænd, men forskning i resistenstrænede mænd viste ingen ændringer og reduktioner i testosteronniveauer. De langsigtede konsekvenser af DAA i en modstandstrænet befolkning er i øjeblikket ukendte

Er DAA en testosteronbooster?

D-Asparaginsyre er en naturlig aminosyre, der kan booste lave testosteronniveauer Forskning tyder på, at den primært virker ved at øge niveauet af follikelstimulerende hormon og luteiniserende hormon, sidstnævnte hvoraf stimulerer Leydig-celler i testiklerne til at producere mere testosteron (3).

Anbefalede: