Logo da.boatexistence.com

Slagde nicholas arius?

Indholdsfortegnelse:

Slagde nicholas arius?
Slagde nicholas arius?

Video: Slagde nicholas arius?

Video: Slagde nicholas arius?
Video: Early Christian Schisms - The Council of Nicaea - Extra History - #3 2024, Kan
Anonim

Da Arius energisk fortsatte, blev Nicholas mere og mere ophidset. Endelig kunne han ikke længere holde ud at blive angrebet, hvad han mente var afgørende. Den forargede Nicholas rejste sig, krydsede rummet og smede Arius i ansigtet! Biskopperne var chokerede.

Hvem slår Arius?

Ifølge nogle beretninger i hagiografien af Nicholas of Myra, blev debatten i rådet så ophedet, at Nicholas på et tidspunkt slog Arius i ansigtet.

Hvem dræbte Sankt Nikolaus?

Den berømmelse opnået af den romersk-katolske helgen Nicholas af Myra (død 345 e. Kr.) er fortsat med at vokse siden hans fængsling og efterfølgende død i hænderne på den romerske kejser Diocletian.

Hvilke mirakler udførte Sankt Nikolaus?

En dag, da han var på vej, stødte han på en kvinde med en vissen hånd. Han stoppede op, nærmede sig hende, lagde sin hånd på hende, bad til Gud og gjorde korsets tegn Hånden blev mirakuløst hel. Dette var det tidligste mirakel, der er blevet tilskrevet Sankt Nikolaus.

Hvad er den virkelige historie om Sankt Nikolaus?

Det menes, at Nicholas blev født engang omkring år 280 e. Kr. i Patara, nær Myra i det moderne Tyrkiet. St. Nicholas, der var meget beundret for sin fromhed og venlighed, blev genstand for mange legender. Det siges, at han gav al sin arvede rigdom væk og rejste rundt på landet for at hjælpe de fattige og syge

Anbefalede: