Logo da.boatexistence.com

Blev ali og daniel slået op?

Indholdsfortegnelse:

Blev ali og daniel slået op?
Blev ali og daniel slået op?

Video: Blev ali og daniel slået op?

Video: Blev ali og daniel slået op?
Video: Бір әйел африкалыққа тұрмысқа шығып, егіз бала туды, қазір олардың басынан өткен жағдай! 2024, Kan
Anonim

Ali og Daniel slog op seks måneder senere, en begivenhed, som Daniel formidler til Mr. Miyagi i begyndelsen af The Karate Kid Part II.

Hvorfor slog Ali op med Daniel?

I løbet af denne tid afslører Ali, at det, der faktisk forårsagede hendes brud med Daniel, var hans jalousi over hendes collegeven (som han forvekslede med en kærlighedsaffære).

Er Ali stadig forelsket i Daniel?

Deres romantik er en af de ting, fans elsker mest ved den originale film, og ved slutningen af den var de to stadig sammen. … Som et resultat blev Ali hastigt skrevet ud, og filmen fastslog, at hun havde forladt Daniel for at være en UCLA-fodboldspiller.

Blev Daniel og Kumiko slået op?

Kumiko var Daniel-sans romantik fra sommeren 1985. … Mens Daniel og Kumiko t alte om, at hun sluttede sig til ham i Californien for at forfølge sin drøm om at blive danser, fik hun mulighed for at danse i Tokyo, og de slog op, før LaRusso og Miyagi vendte hjem til LA.

Hvor gammel er Daniel LaRusso?

I 1984 blev publikum præsenteret for Daniel LaRusso, portrætteret af Ralph Macchio, i kampsportsfilmen The Karate Kid. Ved filmens start var West Valley High School-eleven 17 år gammel. Senere i filmen, fejrer han sin 18-års fødselsdag i Mr. Miyagis hus.

Anbefalede: