Logo da.boatexistence.com

Hvornår åbnede coatbridge asda?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår åbnede coatbridge asda?
Hvornår åbnede coatbridge asda?

Video: Hvornår åbnede coatbridge asda?

Video: Hvornår åbnede coatbridge asda?
Video: Boost for claimants in Asda equal pay case that could cost supermarket £1.2bn | ITV News 2024, Kan
Anonim

Webstedet blev officielt åbnet i 1988 af den daværende premierminister, Margaret Thatcher. I slutningen af 1990'erne blev den 'Asdale'-navngivne tøjserie erstattet af tøjserierne fra det nydannede George Davies-partnerskab med Asda.

Hvornår åbnede Asda første gang i Storbritannien?

Det var omkring dette tidspunkt, at Peter Asquith også ledte efter et firma til at overtage hans slagteri i butikken, så han tog kontakt til Noel Stockdale hos Associated Dairies. Det var begyndelsen på et fantastisk detailpartnerskab. Den 3. maj 1965 blev Asda født.

Hvem købte Asda 2020?

Walmart, den nuværende ejer af Asda, har bidraget med £500 mio. i egenkapital for at beholde en minoritetsandel i sin britiske afdeling. EG Group køber Asdas tankstationer for £750 mio., mens Mohsin og Zuber Issa har sagt, at de planlægger at sælge Asdas distributionscentre for £950 mio.

Hvem har lige købt Asda?

Walmart solgte supermarkedskæden Asda til brødrene i en handel til en værdi af £6,8 mia. i oktober 2020. Issa-brødrene og private equity-selskabet TDR Capital annoncerede købet af supermarkedsgiganten gennem det fælles ejede selskab Bellis.

Hvorfor hedder Lidl Lidl?

Da han opdagede en avisartikel om maleren og den pensionerede skolelærer Ludwig Lidl, købte han rettighederne til navnet fra ham for 1.000 tyske mark. … I 1977 omfattede Lidl-kæden 33 discountbutikker. Lidl åbnede sin første butik i Storbritannien i 1994.

Anbefalede: