Logo da.boatexistence.com

Hvilket tag spillede beatles på?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket tag spillede beatles på?
Hvilket tag spillede beatles på?

Video: Hvilket tag spillede beatles på?

Video: Hvilket tag spillede beatles på?
Video: The Beatles - A Day In The Life 2024, Kan
Anonim

Den 30. januar 1969 opførte Beatles en uanmeldt koncert fra taget på deres Apple Corps-hovedkvarter på 3 Savile Row, i det centrale Londons kontor og modedistrikt. Sammen med keyboardspiller Billy Preston spillede bandet et 42-minutters sæt, før Metropolitan Police bad dem om at skrue ned for lyden.

Hvorfor spillede Beatles på taget?

The Beatles' rooftop-koncert var klimakset på et projekt, der oprindeligt hed Get Back. Det var tænkt som præcis det, en tilbagevenden til deres rockrødder i et desperat forsøg på at genoprette enhed, da forretnings- og personligt kaos truede med at ødelægge bandet.

Hvilket tag optrådte Beatles på?

Som enhver god historie trængte dokumentaren om tilblivelsen af Beatles' seneste album - som ingen af dem har eksisteret endnu - et klimaks. Det var den 30. januar 1969, og det verdenskendte rockband besluttede at iscenesætte en optræden på taget af deres Apple Corps-bygning i London for familie, venner og en række filmkameraer.

Optrådte Beatles på Pier Hotel?

The Pier Hotel gjorde det til "Yesterday" som stedet, hvor Jack viser sin Beatles-sangbog frem i en episk koncert efter hans eksplosion til stjernestatus. … Koncertscenerne blev optaget på det rigtige Pier Hotel i Suffolk, England "Det er ikke kun meget ægte, men et meget fint etablissement.

Hvornår spillede Beatles på taget?

HUSKER DU? Den 30. januar 1969 spillede The Beatles, sammen med keyboardspilleren Billy Preston, en improviseret koncert på taget af Apple Records i London.

Anbefalede: