Logo da.boatexistence.com

Er Watergate Bay hundevenlig?

Indholdsfortegnelse:

Er Watergate Bay hundevenlig?
Er Watergate Bay hundevenlig?

Video: Er Watergate Bay hundevenlig?

Video: Er Watergate Bay hundevenlig?
Video: Lorde - Invisible Ink / The Louvre (Live Debut at Watergate Bay, Newquay, England) 2024, Kan
Anonim

Watergate Bay-stranden er hundevenlig hele året rundt … Hunde er velkomne på stranden når som helst på året. Enhver tilsmudsning på stranden skal ryddes og bortskaffes i skraldespandene i toppen af søvejen. Velopdragne hunde er velkomne i The Living Space, The Beach Hut og i hotellets reception.

Kan du svømme i Watergate Bay-stranden?

40 minutters kørsel fra hotelletBeliggende på kanten af Camel Estuary i en beskyttet bugt, er bølger sjældne, så du er næsten garanteret en rolig svømmeoplevelse i bugtens sikkerhed.

Kan du tage hunde med til Little Bay?

Little Bay Beach er en af Sydneys uopdagede juveler. En 'hemmelig' strand populær blandt lokalbefolkningen, den er godt beskyttet mod store kystnære dønninger, hvilket gør den perfekt til svømning og snorkling. … Hunde, alkohol og glasflasker er ikke tilladt på strandområdet.

Er strande i St Ives hundevenlige?

St Ives Doggy Beaches

Hunde er nu tilladt på alle St Ives strande (bortset fra Porthmeor-stranden med Blå Flag) 24/7 op til slutningen juni og igen efter august. I hele juli og august kan hunde stadig gå på disse strande før kl. 10.00 og efter kl. 17.00.

Er Watergate Bay livredderet?

Tidalsikkerhed ved Watergate

RNLI livredderne på vagt ved Watergate er velbevandret i farerne ved tidevandet. De vil med glæde give dig råd om det sikreste tidspunkt at gå på tur eller havforholdene i den kommende uge. Stort højvande vil helt dække stranden ved Watergate.

Anbefalede: