Logo da.boatexistence.com

Er der en sammensat blad rachis til stede?

Indholdsfortegnelse:

Er der en sammensat blad rachis til stede?
Er der en sammensat blad rachis til stede?

Video: Er der en sammensat blad rachis til stede?

Video: Er der en sammensat blad rachis til stede?
Video: Mysteriet om de fjerklædte drager | De fortabte verdener 2024, Kan
Anonim

I et sammensat blad er mange foldere knyttet til en fælles akse kendt som rachis. … Det er til stede i sammensatte blade. I et fjederformet sammensat blad opstår mange foldere på hver side af den fælles akse kendt som rachis.

Hvilken af følgende har sammensatte blade med rachis?

Rachisen er hovedaksen eller midterribben, som findes i det pinnately sammensatte blad Det er fraværende i ægte palmately sammensatte blade. Rachis er dog til stede i costapalmate-bladet, som er mellemlaget for fjede- og palmeblade, dvs. bladet er delvist finnet og delvist palmet.

Har Palmately-sammensatte blade rachis?

Palmately-sammensatte blade har ikke rachise, da hver håndflade forgrener sig direkte fra bladstilken, selvom hver bladstilk også kan forgrene sig til andre bladstilke.

Har simple blade rachis?

Forestil dig et bundt enkelte blade, alle fæstnet med en kort stilk til en hovedstamme, kaldet en rachis, som igen er fastgjort til en kvist. … Alle blade, uanset om de er simple eller sammensatte, vil have en knopknude på det sted, hvor bladstilken er fastgjort til kvisten.

Hvilke planter har Pinnately-sammensatte blade?

Der er mange træer og buske med sammensatte blade i Nordamerika. De mest almindelige træarter med denne bladkonfiguration er hickory, valnød, pecan, ask, hylde, sort johannesbrød og honninggræshoppe (som er bipinnate.)

Anbefalede: