Logo da.boatexistence.com

Kan for meget termisk pasta være dårlig?

Indholdsfortegnelse:

Kan for meget termisk pasta være dårlig?
Kan for meget termisk pasta være dårlig?

Video: Kan for meget termisk pasta være dårlig?

Video: Kan for meget termisk pasta være dårlig?
Video: using WAY too much thermal paste #shorts 2024, Kan
Anonim

At putte for meget pasta på en fatning vil generelt ikke skade den termiske ydeevne, fordi det at stramme køleren ned presser det overskydende ud. For lidt pasta er dårligt, men alt over minimumstærsklen vil have samme effekt, når køleren er strammet ned.

Hvad sker der, hvis du tilføjer for meget termisk pasta?

Tag ikke for meget termisk pasta på

Når du påfører for meget termisk pasta, kan det fungere som en isolator I bedste fald kan dette gøre pastaen er ineffektiv, og i værste fald kan du beskadige komponenter via overophedning. Sørg for at påføre et tyndt lag pasta på din komponent.

Kan for meget termisk pasta ødelægge en CPU?

Fordi kølepladen og CPU'en er så tæt på, kan for meget pasta udvide sig ud over chippen og pladen, fylde rummet i selve CPU-sokkelen og overføre uønsket varme til CPU'ens elektriske kontakter eller det omgivende printkort. Det er dårligt.

Kan dårlig termisk pasta forårsage overophedning?

På samme måde som termisk pasta, der ikke er blevet ændret i flere år på din CPU, kan brug af gammel, tør termisk pasta forårsage overophedning Dette behøver dog ikke at være tilfældet. Oftere end ikke vil det løse dine problemer med overophedning. Derudover er det meget billigt at købe god termisk pasta, så spar ikke på det.

Er det okay at påføre mere termisk pasta?

I de fleste tilfælde, , behøver du ikke at genanvende mere end én gang hvert par år, selvom du bør udskifte din pasta, hvis du af en eller anden grund fjerner din køler. Du kan også overveje at påføre termisk pasta igen, hvis du opdager, at din CPU-temperatur er på vej op.

Anbefalede: