Logo da.boatexistence.com

Hvor blev jeepers creepers filmet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor blev jeepers creepers filmet?
Hvor blev jeepers creepers filmet?

Video: Hvor blev jeepers creepers filmet?

Video: Hvor blev jeepers creepers filmet?
Video: Beetlejuice - Day-o (Banana Boat Song) 2024, Kan
Anonim

Optagelserne fandt sted i staten Florida i Ocala, Dunnellon, Reddick og Lake Panasoffkee, og blev afsluttet efter en to-måneders optagelser. Filmen blev biografudgivet af United Artists og Metro-Goldwyn-Mayer den 31. august 2001.

Hvor er Jeepers Creepers House placeret?

The House of Pain er kælderen i den gamle Florida Crossroad Church på krydset, der krydser Poho County Det er den første kendte hule, der blev brugt i det 23. forår 2001, som Darry og Trish Jenner støder på, før den bliver forfulgt af slyngplanten. Den optræder først og kun i Jeepers Creepers før dens forbrænding.

Hvilken del af Florida blev Jeepers Creepers filmet?

Jeepers Creepers | 2001

Filmen er for det meste sat på vejen, og filmen blev lavet i området omkring Ocala i det nordlige FloridaDe fleste af kørescenerne blev optaget på det, der lok alt er kendt som Tiger Trail, en helt lige nord-sydlig strækning af SW 180th Avenue Road, nordøst for byen Dunnellon.

Hvor blev Jeepers Creepers 3 filmet?

Principal fotografering begyndte den 15. februar 2017 i Baton Rouge, Louisiana. Den 4. april 2017 afslørede en af produktionens kameramænd på deres sociale netværk, at optagelserne på det tidspunkt var afsluttet.

Hvor blev diner-scenen i Jeepers Creepers filmet?

Et stykke tid efter optagelserne brændte det på mystisk vis, og der er intet tilbage at se. Du kan dog se, hvad spisestedet var (i det mindste for nuværende) på 4629 FL-44, Lake Panasoffkee, på den sydlige side af vejen lige vest for N County Road 470 nær byen Rutland

Anbefalede: