Logo da.boatexistence.com

Hvilke planlæggere understøtter garn?

Indholdsfortegnelse:

Hvilke planlæggere understøtter garn?
Hvilke planlæggere understøtter garn?

Video: Hvilke planlæggere understøtter garn?

Video: Hvilke planlæggere understøtter garn?
Video: Yarn Package Manager Crash Course 2024, Kan
Anonim

Der er tre typer planlæggere tilgængelige i YARN: FIFO, Capacity og Fair. FIFO (først ind, først ud) er den enkleste at forstå og behøver ikke nogen konfiguration.

Er YARN en planlægger?

YARN har en pluggbar planlægningskomponent ResourceManageren fungerer som en pluggbar global planlægger, der administrerer og kontrollerer alle containere (ressourcer). Planlægning er generelt et vanskeligt problem, og der er ingen "bedste" politik, hvorfor YARN tilbyder et udvalg af planlæggere og konfigurerbare politikker.

Hvilken er standardplanlæggeren i YARN?

Capacity Scheduler bruges som standard (selvom Fair Scheduler er standard i nogle Hadoop-distributioner, såsom CDH), men dette kan ændres ved at indstille garn. ressourcemanager.

Hvad er kapacitetsplanlægning i YARN?

Capacity scheduler i YARN tillader multi-tenancy af Hadoop-klyngen, hvor flere brugere kan dele den store klynge … En organisation kan stille nok ressourcer til rådighed i klyngen til at imødekomme deres spidsbelastning men den spidsbelastning forekommer måske ikke så ofte, hvilket resulterer i dårlig ressourceudnyttelse i resten af tiden.

Hvad er FIFO-planlægning i YARN?

FIFO betyder først ind først ud. Som navnet indikerer, vil det job, der indsendes først, blive prioriteret at udføre. FIFO er en købaseret planlægger Hvis vi opsætter Cluster ved hjælp af Plain Vanilla Hadoop, er First In First Out (FIFO) standardplanlæggeren. Tildeler ressourcer baseret på ankomsttidspunkt.

Anbefalede: