Logo da.boatexistence.com

Er en arkitekt nødt til at tegne husplaner?

Indholdsfortegnelse:

Er en arkitekt nødt til at tegne husplaner?
Er en arkitekt nødt til at tegne husplaner?

Video: Er en arkitekt nødt til at tegne husplaner?

Video: Er en arkitekt nødt til at tegne husplaner?
Video: Tiny House 2024, Kan
Anonim

Takeaway. Kort sagt, mangler du en arkitekt til et skræddersyet hjem? Nej. Det er bestemt ikke en dårlig idé at få godkendt dine tilpasningsplaner, men du kan bruge en boligdesigner eller en boligbygger for at få de ønskede resultater til en lavere pris.

Har jeg brug for en arkitekt til at tegne planer?

Dine lokale bygningsmyndigheder kræver en.

I de fleste samfund, for de fleste ombygninger, er der ikke behov for en arkitekt Men i andre, specifikt nogle byområder- du skal muligvis have en arkitekt eller ingeniør til at skrive under på dine planer. Spørg din lokale byggeafdeling for at være sikker.

Kan jeg udarbejde mine egne husplaner?

Det kræver ikke mange ressourcer at udarbejde dine egne husplaner - - bare adgang til internettet, en computer og et gratis arkitektonisk softwareprogram. Hvis du foretrækker den gammeldags metode, skal du bruge et tegnebord, tegneværktøj og store ark 24 x 36 tommer papir til at tegne planerne i hånden.

Hvor meget koster det at få udarbejdet husplaner af en arkitekt?

De fleste husejere rapporterer, at de bruger mellem $2.000 og $8.500, når de hyrer en arkitekt. Men denne pris afspejler sandsynligvis kun oprindelige planer, små projekter eller delvise tjenester. De fleste arkitekter rapporterer, at de opkræver 8 % til 15 % for boligtjenester, afhængigt af budgettet og projekttypen.

Hvad gør en arkitekt for husplaner?

Arkitekter designer og rådgiver kunder om byggeprojekter De leverer en bred vifte af tjenester, herunder udvikling af skitser og konstruktionstegninger og estimering af omkostninger. De skriver specifikationer, gennemgår byggearbejde på stedet og leverer designløsninger til komplekse problemer.

Anbefalede: