Logo da.boatexistence.com

Vil junglecruise være på disney plus?

Indholdsfortegnelse:

Vil junglecruise være på disney plus?
Vil junglecruise være på disney plus?

Video: Vil junglecruise være på disney plus?

Video: Vil junglecruise være på disney plus?
Video: Disney’s Jungle Cruise | World Premiere Livestream 2024, Kan
Anonim

"Jungle Cruise", med Dwayne Johnson og Emily Blunt i hovedrollerne, er nu tilgængelig på Disney Plus som en Premier Access-titel. … "Jungle Cruise" vil være tilgængelig for alle Disney Plus-medlemmer uden et ekstra gebyr fra den 12. november.

Er Jungle Cruise gratis på Disney Plus?

Jungle Cruise vil blive gjort gratis tilgængelig for Disney+-abonnenter fra den 12. november. Denne dato, som er kendt som Disney+ Day i år, vil også omfatte streamingpremieren på Marvels Shang-Chi og Legenden om de ti ringe.

Hvor længe vil Jungle Cruise være på Disney Plus?

Jungle Cruise udkommer gratis på Disney+ fra den 12. november. Jungle Cruises tid på Disney+s Premier Access-platform er ved at være slut, da streameren bekræftede, at den vil være tilgængelig gratis om to måneder.

Er Cruella gratis på Disney Plus?

Del Alle delingsmuligheder for: Du kan streame Cruella gratis på Disney Plus fra den 27. august Disney Plus-abonnenter vil endelig kunne se Queen of Mean på tjenesten uden ekstra omkostninger fra fredag. … Men Cruella slutter sig officielt til Disney Plus-biblioteket fra og med denne uge.

Kan du se Jungle Cruise på Netflix?

Nej, The Jungle Cruise er ikke tilgængelig på Netflix og vil ikke være tilgængelig i fremtiden, da Jungle Cruise er en Disney-film. Det er ikke tilgængeligt at streame på nogen OTT-platform.

Anbefalede: