Logo da.boatexistence.com

Er carissa moore hawaiiansk?

Indholdsfortegnelse:

Er carissa moore hawaiiansk?
Er carissa moore hawaiiansk?

Video: Er carissa moore hawaiiansk?

Video: Er carissa moore hawaiiansk?
Video: How Carissa Moore became the first ever Olympic champ in women’s surfing! | Wait For It Tokyo 2020 2024, Kan
Anonim

Moore er biracial og voksede op i den asiatiske amerikanske stat og Stillehavsøerne i USA. Hendes hvide far, af irsk og tysk afstamning, lærte hende at surfe. Hendes mor er etnisk indfødt hawaiiansk og filippinsk og blev adopteret og opvokset i en kinesisk-amerikansk familie.

Hvor i Hawaii er Carissa Moore fra?

Carissa Moore er en firedobbelt verdensmester fra Honolulu, Hawaii.

Hvor meget tjener Carissa Moore?

Hvor meget tjener Carissa Moore? Ifølge Surf Total er Moore den tiende rigeste surfer i verden og tjente $1 million i 2017 En stor del af disse penge kommer fra præmiepenge fra forskellige surfevents. Moore blev udnævnt til WSL Women's World Tour Champion i 2011, 2013, 2015 og 2019.

Hvilket board surfer Carissa Moore?

Carissa Moore gentog historien i søndags med en eftertrykkelig sejr ved Drug Aware Margaret River Pro over den australske fjende Tyler Wright.

Hvor stammer surfing fra?

Oprindelsen i Hawaii De første surfereferencer blev fundet i Polynesien. Hulemaleri fra det 12. århundrede viser folk, der rider på bølger. I løbet af søfarten bragte polyneserne surfing til Hawaii, og sporten gik vir alt. Surfing på Hawaii var ikke kun en sport, men også en vigtig del af religionen.

Anbefalede: