Logo da.boatexistence.com

Hvorfor bruges parametre med underrutiner?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor bruges parametre med underrutiner?
Hvorfor bruges parametre med underrutiner?

Video: Hvorfor bruges parametre med underrutiner?

Video: Hvorfor bruges parametre med underrutiner?
Video: Sikkerhedsstyrelsen - Nytår Igen | ft. Jesu Brødre, Niels Olsen, Lina Rafn, Shambs & Klam Vandmand 2024, Kan
Anonim

Parametre bruges i funktioner og underrutiner. De passer data, der skal bruges med funktionen/parameteren. … Med værdi betyder, at funktionen faktisk ikke kan ændre data uden for funktionen, men kan bruge sine data til at manipulere andre data, der returneres.

Hvorfor bruges parametre i funktioner?

En funktion kan tage parametre, som kun er værdier, du angiver til funktionen, så funktionen kan gøre noget ved at bruge disse værdier Disse parametre er ligesom variabler, bortset fra at værdierne af disse variabler defineres, når vi kalder funktionen og tildeles ikke værdier i selve funktionen.

Hvad forstår du ved, at en underrutine diskuterer parameteroverførsel i underrutiner?

Senere har subrutinen brug for en mekanisme til at returnere outputparametre, resultaterne af subrutineberegningen. Denne udveksling af information mellem et kaldende program og en underrutine omtales som parameteroverførsel.

Hvad er en parameter i en underrutine?

I computerprogrammering er en parameter eller et formelt argument en speciel type variabel, der bruges i en subrutine til at henvise til et af de datastykker, der leveres som input til subrutinen.

Hvad er den vigtigste fordel ved at bruge parametre i underprogrammer?

Parameteroverførsel tillader, at værdierne af lokale variabler i et hovedprogram kan tilgås, opdateres og bruges i flere underprogrammer uden behov for at oprette eller bruge globale variabler.

Anbefalede: