Logo da.boatexistence.com

Blev Beth kidnappet de gående døde?

Indholdsfortegnelse:

Blev Beth kidnappet de gående døde?
Blev Beth kidnappet de gående døde?

Video: Blev Beth kidnappet de gående døde?

Video: Blev Beth kidnappet de gående døde?
Video: Den nye pige - En film om mobning 2024, Kan
Anonim

Beth Greene er en hovedperson og en overlevende fra udbruddet i AMC's The Walking Dead. … Senere dannede Beth et kort bånd med Daryl Dixon, indtil hun blev bortført af politibetjente, der var indrulleret i tjeneste under Dawn Lerner og tvunget til at blive på Grady Memorial Hospital i Atlanta.

Hvem kidnappede Beth i The Walking Dead?

Sæson 5. Beth tilbringer sin tid på Grady Memorial Hospital i Atlanta, begyndende med afsnittet "Slabtown" i femte sæson. Hun er blevet taget imod af en gruppe politibetjente ledet af Dawn Lerner (Christine Woods).

Hvilket afsnit bliver Beth fanget?

" Alone" er det trettende afsnit af fjerde sæson af den post-apokalyptiske horror-tv-serie The Walking Dead, som blev sendt på AMC den 9. marts 2014.

Sov Daryl og Beth sammen?

Da Beth slog sine arme om ham, skubbede han hende ikke væk. … Daryl og Beth bliver fanget af en vandrerflok og søger dækning i bagagerummet på en ødelagt bil - heldigvis for dem, en stor nok til at passe to voksne relativt komfortabelt. Natten bliver til dag, og det ser ud til, at ingen af dem har sovet

Hvorfor slog dawn Beth Walking Dead?

Dawn introduceres første gang, da Beth Greene vågner op på Grady Memorial Hospital. Dawn fortæller hende, at Beth skylder sine betjente for at redde hende. … Steven forsøger at forklare Dawn, at manden ikke kan reddes, Dawn giver Beth et smæld for at motivere ham og åbner hendes syede kind igen. Hun tvinger senere Beth til at hjælpe Dr.

Anbefalede: