Logo da.boatexistence.com

Lyder passive højttalere bedre?

Indholdsfortegnelse:

Lyder passive højttalere bedre?
Lyder passive højttalere bedre?

Video: Lyder passive højttalere bedre?

Video: Lyder passive højttalere bedre?
Video: Active Speakers vs Passive Speakers 🔊 | Live Sound Lesson 2024, Kan
Anonim

Passive højttalere har Mere plads til større drivere Fordi strømforsynede højttalere har en forstærker indeni, betyder det, at de typisk har mindre drivere (den del af en højttaler, der producerer lyd). Større drivere skaber generelt klarere, bedre afbalanceret lyd og tillader højttaleren at blive højere.

Lyder passive eller aktive højttalere bedre?

Du kan køre dem hårdere end passive højttalere uden at bekymre dig om at beskadige forstærkeren eller højttalerne. En aktiv højttaler giver norm alt bedre bas. En aktiv højttaler vil norm alt give et bedre samlet lydoutput.

Hvordan forstærker en passiv højttaler lyden?

Passive højttalere bruger et forstærket signalHvis højttaleren har mere end én driver (såsom en mellem-/basenhed og en diskanthøjttaler), bliver signalet opdelt i de lave og høje frekvenser i et kredsløb, der kaldes et delefilter. Fleksibilitet er et stort plus. … Så er der mulighed for interferens i signalvejen.

Har passive højttalere brug for en forstærker?

Langt de fleste højttalere er passive. En passiv højttaler har ikke en indbygget forstærker; den skal forbindes til din forstærker gennem en normal højttalerledning … Fordi forstærkeren er en aktiv elektronisk enhed, har den brug for strøm, og du skal derfor placere alle aktive højttalere i nærheden af en stikkontakt.

Hvad er forskellen mellem passive og strømforsynede højttalere?

Så hvad er aktive og passive højttalere? Den simple forskel mellem aktive og passive højttalere er, at aktive/forsynede pa-højttalere kræver strøm, hvilket betyder, at de skal tilsluttes vekselstrøm, og ikke-strømforsynede/passive pa-højttalere gør det ikke.

Anbefalede: