Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev stenotype opfundet?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev stenotype opfundet?
Hvornår blev stenotype opfundet?

Video: Hvornår blev stenotype opfundet?

Video: Hvornår blev stenotype opfundet?
Video: Helge Kragh - Stensen vs. Hooke: Krystalstruktur og den Dynamiske Jord 2024, Kan
Anonim

1879 Stenograf-stenografimaskinen Miles Bartholomew opfandt den første succesrige stenografimaskine i 1877. Der blev senere foretaget forbedringer af maskinen, og der blev opnået patenter på den i 1879 og 1884.

Hvem skabte Stenotype?

Maskinstenografi kan spores tilbage til 1910, da Ward Stone Ireland udviklede en skrivemaskine, der kunne udskrive flere bogstaver, endda et helt ord, med et enkelt tryk på tastaturet. Ward Stone Ireland, en amerikansk opfinder, anses for at være 'fader' til den moderne stenografimaskine.

Hvornår blev stenografi brugt første gang?

Stenografi daterer sig tilbage til Parthenon og midten af det 4. århundrede f. Kr., og har været i brug over hele verden i hundreder af år. I 1877 opfandt Miles Bartholemew den første maskine til at skrive stenografi og patenterede den i 1879.

Hvem opfandt stenotypemaskinen i 1911?

1911 – Ireland Stenotype Shorthand Machine

Ward Stone Ireland producerede denne maskine kommercielt med sit firma, The Universal Stenotype Company. Ikke alene var denne maskine 43 pund lettere end sin forgænger, den havde også et fuldstændigt trykbart tastatur.

Hvem var den første stenograf?

Samuel Taylor (1748/49 – 1811) var den britiske opfinder af et meget brugt stenografisystem. Han begyndte at arbejde på sin egen stenografimetode i 1773, baseret på tidligere anstrengelser.

Anbefalede: