Logo da.boatexistence.com

Hvornår skal man skifte kanyler?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal man skifte kanyler?
Hvornår skal man skifte kanyler?

Video: Hvornår skal man skifte kanyler?

Video: Hvornår skal man skifte kanyler?
Video: Hvornår Skal Du Skifte Dine Slidte Cykeldæk? 2024, Kan
Anonim

Hvis du kun bruger din kanyle og slange et par timer om dagen, anbefales det, at du skifter din slange og kanyle, hver 3.-6. måned Hvis du bruger din koncentrator mere end et par timer om dagen, anbefales det at skifte din kanyle på månedlig basis og din slange, mindst hver 2.-6. måned.

Hvor ofte skal næsekanyler udskiftes?

Med hensyn til næsekanylen, hvis du har din ilt på 7 dage om ugen, 24 timer i døgnet, skal kanylen udskiftes hver 2. uge Du kan tørre næsen spidser i løbet af de to uger med en ren klud, der har en mild sæbeopløsning, men det er alt, du skal gøre.

Hvad er den maksimale slangelængde til en iltkoncentrator?

Det er ikke ualmindeligt, at retningslinjer instruerer patienter i at bruge slangelængder, der ikke er længere end 19,68 ft (6 m) ved brug af en oxygenkoncentrator og 49,21 ft (15 m), når bruger cylindre.

Hvordan kan jeg gøre min næsekanyle mere behagelig?

Tips til den mest komfortable næsekanyle

Juster skyderen, så dine slanger er højere og tættere på dine kinder. Dette kan hjælpe med at forhindre, at slangen bevæger sig så meget rundt og derved reducere overskydende friktion. Brug medicinsk tape af stof til at tape slangerne sikkert bag dine ører for at minimere bevægelse og friktion.

Vender næsekanylebenene op eller ned?

De fleste kanyler i dag har buede kroge, så de passer mere naturligt inde i næseborene. Hold kanylen, så - stifterne peger op mod loftet og buer ned mod dig. Hvis kanylen ikke har buede stifter, skal du bare holde den, så stifterne peger opad og vinkles mod din krop.

Anbefalede: