Logo da.boatexistence.com

Hvad er et parenteseksempel?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et parenteseksempel?
Hvad er et parenteseksempel?

Video: Hvad er et parenteseksempel?

Video: Hvad er et parenteseksempel?
Video: PARENTHESES | English Lesson 2024, Juli
Anonim

Parentes er brugen af en sætning, et ord eller en sætning, der er tilføjet skriftligt som ekstra information eller en eftertanke. Den er præget af parenteser, kommaer eller bindestreger. For eksempel, ' hans yndlingshold - som han havde fulgt siden han var fem år - var Rockingham Rovers'.

Hvordan bruger du parenteser i en sætning?

Brug parenteser til at vedlægge oplysninger, der præciserer eller bruges som en side Eksempel: Han svarede til sidst (efter at have brugt fem minutter på at tænke), at han ikke forstod spørgsmålet. Hvis materiale i parentes afslutter en sætning, går punktum efter parentes. Eksempel: Han gav mig en god bonus ($500).

Hvordan ser en parentes ud?

En parentes er et tegnsætningstegn, der bruges til at omslutte information, svarende til en parentes. Den åbne parentes, som ser ud som (, bruges til at begynde parentestekst. Flertallet af parentes er parenteser. …

Hvad er et parentestegn?

Opdateret den 14. januar 2021 · Grammatik. Parenteser er tegnsætningstegn, der bruges til at udligne information i en tekst eller et afsnit Uden for humørikonernes område kommer parenteser altid i par. De kan omslutte et enkelt ord, en sætning eller endda en hel sætning.

Hvad er parentes i enkle ord?

En parentes er et ord, en sætning eller en sætning, der er indsat i en sætning som en forklaring eller eftertanke. … En parentes er norm alt forskudt med parenteser (dvs. runde parenteser), kommaer eller bindestreger. Disse kaldes parentetiske tegnsætningstegn.

Anbefalede: