Logo da.boatexistence.com

Hvad er spats til?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er spats til?
Hvad er spats til?

Video: Hvad er spats til?

Video: Hvad er spats til?
Video: Кто Последний Уснёт Получит 10,000$ - Челлендж 2024, Kan
Anonim

Fremstillet af hvidt stof, gråt eller brunt filtmateriale, spatser knappet rundt om anklen. Deres tilsigtede praktiske formål var at beskytte sko og sokker mod mudder eller regn, men tjente også som et træk ved stilfuld kjole i overensstemmelse med periodens mode.

Bled gangstere spatser?

Mange mænd bar spats med en skræddersyet vest, som blev kendt som Boulevard Style. Spats blev en del af gangsters garderobe i 1920'erne. … Tøjet, der blev båret af gangstere, påvirkede mode i USA og Europa fra 1920'erne til 1940'erne.

Hvorfor kaldes sko spats?

Spats er en forkortelse af 'spatterdash', et sartorial-koncept født i det 18. århundredes England som et beskyttende tilbehør til militærofficersstøvler mod mudderI begyndelsen af det 20. århundrede blev spatser eller gamacher meget båret af både mænd og kvinder og endda integreret i sko og støvler.

Hvad er sprøjt ved svejsning?

Svejseknaster og svejser er beklædningsgenstande, der giver beskyttelse til benene mod gnister, sprøjt og ekstrem varme.

Hvad blev gamacher brugt til?

Gamacher spænder over vandrestøvlen og rundt om personens ben for at give beskyttelse mod grene og torne og for at forhindre mudder, sne osv. i at trænge ind i toppen af støvlen. Gamacher kan også bruges som beskyttelse mod slangebid. Gamacher udfylder samme funktion som puttees, en del af adskillige militæruniformer.

Anbefalede: