Logo da.boatexistence.com

Hvorfor blev løjtnant kotler forflyttet?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor blev løjtnant kotler forflyttet?
Hvorfor blev løjtnant kotler forflyttet?

Video: Hvorfor blev løjtnant kotler forflyttet?

Video: Hvorfor blev løjtnant kotler forflyttet?
Video: Rupert Friend as Nazi soldier 2024, Kan
Anonim

Skæbne. Kotler mistede sin stilling som løjtnant på grund af, at hans far var en utro troende på nazisterne, selvom nogle måske spekulerer i, at han havde en affære med Elsa og blev forflyttet på grund af det. Hans opholdssted ved slutningen af filmen er ukendt.

Hvorfor tror du, Kotler blev overført?

Hvorfor tror du, løjtnant Kotler blev forflyttet? De nåede aldrig at spille sammen. Hvorfor sagde Bruno, at hans og Shmuels venskab er det mærkeligste venskab, han nogensinde har haft?

Hvad symboliserer løjtnant Kotler i drengen i den stribede pyjamas?

Kotler er det tætteste på en antagonist i romanen. Han er repræsentationen af tredje rige. Derfor er der ikke megen følelsesmæssig dybde i ham. Men gennem Kotler viser Boyne, hvordan ondskab så let kan omfavnes.

Hvad gjorde løjtnant Kotler ved Shmuel?

Løjtnant Kotler bringer Shmuel til Brunos hus for at pudse brillerne, da hans fingre er små nok til at klare opgaven. 5. Hvordan får Bruno utilsigtet Shmuel i problemer?

Hvad gjorde løjtnant Kotler Pavel?

I kapitel 13, nær slutningen, spilder Pavel ved et uheld vin på løjtnant Kotler, en nazi-vagt, der synes om sig selv som vigtig. I sin raseri over at blive skammet over udslippet, trækker Kotler Pavel ud af rummet og slår ham; det er formentlig, selvom det ikke står i teksten, at Pavel døde af tæsk.

Anbefalede: