Logo da.boatexistence.com

Hvad er meningen med thruppence?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er meningen med thruppence?
Hvad er meningen med thruppence?

Video: Hvad er meningen med thruppence?

Video: Hvad er meningen med thruppence?
Video: Threepence Coin Hunt - Some Nice Finds 💰? 2024, Kan
Anonim

1: summen af tre øre. Bemærk: Threepence bruges norm alt af tre britiske pennies. 2: en mønt til en værdi af tre øre.

Hvordan staves Thrupence?

Den britiske threepence (3d) mønt, norm alt blot kendt som en threepence, thruppence eller thruppenny bit, var en valutaenhed svarende til en firsindstyvendedel af et pund sterling, eller tre gamle pence sterling. Det blev brugt i Det Forenede Kongerige og tidligere i Storbritannien og England.

Hvad er meningen med ordet Antarktis?

et ekstremt koldt kontinent på sydpolen næsten helt under den antarktiske cirkel; dækket af en indlandsis på op til 13.000 fod dyb. "Antarktis er dobbelt så stor som Australien" synonymer: Antarktis kontinent.eksempel på: kontinent. en af jordens store landmasser.

Hvad snobbet betyder?

Snobby er et uformelt ord, der beskriver en snob, som oprindeligt betød "en skomager eller en skomagerlærling." Fra den betydning udviklede det sig gennem " lowly person" til "lowly person, der imiterer en social overordnet" og til sidst "person, der foragter dem, der anses for at være mindreværdige. "

Hvad er også kendt som en skælven?

Temblor er et andet ord for et jordskælv eller en rystelse. En temblor kan også kaldes en trembler eller en tremblor. Disse udtryk er alle mindre almindeligt anvendte end jordskælv og rystelser.

Anbefalede: