Logo da.boatexistence.com

Var humphrey bogart i militæret?

Indholdsfortegnelse:

Var humphrey bogart i militæret?
Var humphrey bogart i militæret?

Video: Var humphrey bogart i militæret?

Video: Var humphrey bogart i militæret?
Video: Top 10 Best Classic Hollywood Movies of All Time 2024, Juli
Anonim

I stedet for at gå på en anden skole eller på udkig efter et civilt job, meldte Bogart sig til den amerikanske flåde i 1918 Det er blevet registreret, at Bogart var en modelsømand og brugte det meste af hans karriere færgede tropper mellem USA og Europa. … I 1919 flyttede Bogart fra Leviathan til USS Santa Olivia.

Tjente Humphrey Bogart i Anden Verdenskrig?

Han blev hæderligt udskrevet i 1919. Under Anden Verdenskrig forsøgte Bogart igen at tjene officielt i militæret, men blev angiveligt afvist på grund af sin alder.

Fald Bogart og Hepburn sammen?

Humphrey Bogart kom ikke overens med Audrey Hepburn og William HoldenHan gav tilnavnet Holden "Smilende Jim", og sagde, at Hepburn var ret talentløs og ikke kunne agere. … Bogart undskyldte senere over for Wilder for sin opførsel på scenen med henvisning til problemer i hans personlige liv.

Tjeste Henry Fonda i militæret?

Fonda tilmeldte sig den amerikanske flåde for at kæmpe i Anden Verdenskrig og sagde: "Jeg vil ikke være i en falsk krig i et studie." Tidligere havde Stewart og han hjulpet med at rejse midler til forsvaret af Storbritannien. Fonda tjente i tre år, oprindeligt som Quartermaster 3rd Class på destroyeren USS Satterlee.

Var Humphrey Bogart i kystvagten?

Humphrey Bogart tjente i flåden i Første Verdenskrig. Han blev afvist til Anden Verdenskrig på grund af sin alder, men han meldte sig frivilligt til Coast Guard Reserve og patruljerede i Californiens kystlinje i sin yacht, som han tilbød kystvagten som et patruljefartøj.

Anbefalede: