Logo da.boatexistence.com

Hvad er en monogamist?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en monogamist?
Hvad er en monogamist?

Video: Hvad er en monogamist?

Video: Hvad er en monogamist?
Video: Monogamy 2024, Kan
Anonim

Monogami er en form for dyadisk forhold, hvor et individ kun har én partner i løbet af deres levetid - skiftevis kun én partner ad gangen - sammenlignet med ikke-monogami. Udtrykket anvendes også på nogle dyrs sociale adfærd og refererer til tilstanden af kun at have én makker ad gangen.

Hvad er meningen med monogamist?

1a: tilstanden eller praksis med kun at have én seksuel partner ad gangen unge par, der praktiserer monogami. b: tilstanden eller skik at være gift med kun én person ad gangen. c zoologi: tilstanden eller praksis med at have en enkelt makker i en periode Monogami er almindelig blandt fugle.

Hvad laver en monogamist?

En monogamist er en person, der praktiserer eller går ind for monogami-tilstanden eller praksis med kun at være gift med én person ad gangen eller være i et romantisk eller seksuelt forhold med kun én person ad gangen.

Hvad er det modsatte af monogamist?

Det modsatte af monogami er polygami, hvilket betyder praksis med at have mere end én partner eller ægtefælle. Polygami praktiseres i mange forskellige…

Hvad er et eksempel på monogami?

Når du er involveret i et forhold med kun én seksuel partner og ikke har romantiske forhold til nogen anden, er dette et eksempel på monogami. Når du kun har én ægtefælle, er dette et eksempel på monogami. Praksis eller tilstand med at have en enkelt seksuel partner i en periode.

Anbefalede: