Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er korsetter gode?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er korsetter gode?
Hvorfor er korsetter gode?

Video: Hvorfor er korsetter gode?

Video: Hvorfor er korsetter gode?
Video: Шьём Прозрачный корсет. Часть 1 2024, Kan
Anonim

Et korset er især godt til kvinder med store bryster De kan bære et korset under brystet for at få fremragende bryststøtte. At bære et korset forhindrer din mave i at udvide sig, hvilket hjælper dig med at kontrollere din kost. Det kan også hjælpe med at reducere de madportioner, der er nødvendige for at tabe sig.

Hvorfor er korsetter dårlige?

Muskler. At bære et korset i meget længere tid kan resultere i muskelatrofi og lændesmerter. Brystmusklerne bliver også svage efter omfattende tightlacing. Disse svækkede muskler forårsager en større afhængighed af korsettet.

Hvad er formålet med at bære et korset?

Et korset er en støttebeklædning, der almindeligvis bæres til at holde og træne torsoen til en ønsket form, traditionelt en mindre talje eller større bund, til æstetiske eller medicinske formål (enten til varigheden af at bære det eller med en mere varig effekt), eller støtte brysterne.

Er det sikkert at bære et korset hver dag?

For virkelig at reducere din talje er det nødvendigt at have et korset på ret regelmæssigt. Daglig er ideel, men selv et par gange om ugen vil påvirke din taljes fleksibilitet.

Hvorfor er korsetter så attraktive?

Korsettet betragtes som et af de mest sexede undertøj, med dets evne til at definere hofterne, forøge bryststørrelsen, og især krympe taljen. Dette sidste punkt kan dog have en pris. At klemme fire tommer eller mere fra din talje for at opnå den "perfekte figur" har konsekvenser.

Anbefalede: