Logo da.boatexistence.com

Vil en popsocket klæbe til en otterbox-forsvarskasse?

Indholdsfortegnelse:

Vil en popsocket klæbe til en otterbox-forsvarskasse?
Vil en popsocket klæbe til en otterbox-forsvarskasse?

Video: Vil en popsocket klæbe til en otterbox-forsvarskasse?

Video: Vil en popsocket klæbe til en otterbox-forsvarskasse?
Video: How to Make a PopSocket Sticky Again 2024, Kan
Anonim

Ja, det burde. Jeg har 2 stikkontakter på 2 forskellige telefoncovers med forskelligt materiale, og det klæber godt til dem begge.

Kan du bruge en PopSocket på en OtterBox?

OtterBox laver nu smartphone-covers med indbyggede PopSockets, som du kan skifte ud, når du vil. OtterBox og PopSockets er gået sammen om at lave et nyt telefoncover til $50 kaldet Otter + Pop.

Hvilke tilfælde holder PopSockets ikke til?

Den nye gel klæber fantastisk til glatte etuier, hårde etuier og telefoner med plastik-, metal- eller glaskabinetter. Den klæber ikke så godt til silikone- eller vandtætte etuier, etuier med meget tekstur, bløde etuier. Vil du bruge et PopGrip med et Apple-silikonetui lavet til iPhone?

Vil en PopSocket holde sig til en ujævn sag?

Mens PopSockets ikke klæber til alle enheder og etuier - især dem, der er lavet af silikone eller med en vandtæt belægning - klæber de til de fleste typiske enheder og etuier. … Ja, denne popsocket holder sig til en ujævn sag.

Hvad gør du, hvis din PopSocket ikke klæber?

Trin 1: Giv din PopSockets gel en hurtig skylning. Trin 2: Lad det lufttørre i 10 minutter. Lad den ikke stå ude i længere tid, dette vil få den klæbende gel til at tørre helt ud. Trin 3: Sæt dit PopSockets-produkt tilbage på din telefon, og lad det stå i et par timer, før du aktiverer det igen.

Anbefalede: