Logo da.boatexistence.com

Hvorfor fejres festa junina?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor fejres festa junina?
Hvorfor fejres festa junina?

Video: Hvorfor fejres festa junina?

Video: Hvorfor fejres festa junina?
Video: Река Иордан | К празднику Крещения | Святая Земля 2024, Kan
Anonim

Festa Junina (junifestival) er en katolsk tradition, der finder sted i juni (og nogle gange også juli) for at fejre helgener og nye plantagesæsoner. Denne tradition blev bragt til Brasilien gennem portugisiske bosættere. … Dette er en hyldest til oprindelsen af brasiliansk countrymusik

Hvad er meningen med Festa Junina?

Festa junina ( junifestival) er et sæt religiøse festligheder, der for det meste er populært i landet, men som også er blevet udbredt i brasilianske byer. Den mest populære af festas juninas, São João-festivalen, ses som en lejlighed i bycentre til at fejre livet på landet.

Hvorfor fejres Festa Junina i juni, juli?

Perioden fra juni til september var dedikeret til høst, jordforberedelse og plantning af nye afgrøder, og derfor ville bønderne bringe produkterne fra deres høst til denne fest. I begyndelsen var festen kendt som Festa Joanina til ære for Sankt Johannes, men så blev navnet ændret til Festa Junina.

Hvordan forklarer du Festa Junina på engelsk?

Festa Junina er det udtryk, der bruges til at beskrive de traditionelle festligheder, der finder sted i begyndelsen af den brasilianske vinter i juni. Det er en måned til at mindes nogle af de mest berømte helgener for katolikker; nemlig Sankt Antonius, Sankt Johannes Døberen og Sankt Peter.

Hvad er Arraiá?

Engelsk oversættelse. manta ray. Flere betydninger for arraia. stråle substantiv. raio, radiação, vislumbre, clarão, refleks.

Anbefalede: