Logo da.boatexistence.com

Bliver bamse gift?

Indholdsfortegnelse:

Bliver bamse gift?
Bliver bamse gift?

Video: Bliver bamse gift?

Video: Bliver bamse gift?
Video: Bamse og Kylling laver drag show og bliver gift 2024, Kan
Anonim

Owen (Kevin McKidd Kevin McKidd Tidligt liv

McKidd blev født den 9. august 1973 i Elgin, Moray, Skotland, søn af Kathleen, en sekretær, og Neil McKidd, en blikkenslager. Han voksede op i et rådhus i Elgin. Som 17-årig arbejdede McKidd på Macallan-destilleriet i Speyside. Senere gik han på arbejde hos Lumsden-familien af kobbersmede. https://en.wikipedia. org › wiki › Kevin_McKidd

Kevin McKidd - Wikipedia

) og Teddy (Kim Raver) giftes med deres nærmeste venner og familie på en uventet måde. Se 'Grey's Anatomy' TORSDAGE 9/8c på ABC og stream på Hulu.

gifter Hunt sig med Teddy?

I sidste ende blev Teddy og Owen ikke gift på Grey's AnatomyDa Teddy så indrømmede, at hun opkaldte deres datter efter sin bedste ven og elsker, Allison Robin Brown (Sherri Saum), følte Owen sig endnu mere forrådt. Som tiden gik, arbejdede Teddy og Owen akavet sammen på Gray Sloan Memorial.

Hvad skete der med Teddy i GREYs anatomi?

Kærligheden til Teddys liv døde i en forfærdelig ulykke. Så nævner Amelia det tidspunkt, hvor Owen næsten kv alte Cristina, og han forstår det.

Der Teddys mand på GREY?

Den hjerteskærende måde, hvorpå Teddys mand Henry døde Henry døde midt under operationen. Den hjerteskærende hændelse startede med, at Teddy tog Henry til skadestuen, hvor de fandt ud af, at han havde en tumor tæt på sit hjerte, der forårsagede blødning.

Får Cristina Yang en baby?

Det ser ud til, at Cristina ikke er gravid, og at babyen kun er en opdigtet fantasi. … Selvom det var Jo og Stephanie, der fandt babyen, tager Cristina over efter dem og navngiver babyen Oscar. Da Cristina først blev gravid efter et seksuelt møde med Burke, virkede hun ikke så knyttet til sin graviditet.

Anbefalede: