Logo da.boatexistence.com

Bor roy cropper i Spanien?

Indholdsfortegnelse:

Bor roy cropper i Spanien?
Bor roy cropper i Spanien?

Video: Bor roy cropper i Spanien?

Video: Bor roy cropper i Spanien?
Video: Anaga | The Magical North East of Tenerife 2024, Juli
Anonim

CORONATION Street-stjernen David Neilson har afsløret sin bedst bevarede hemmelighed - han bor i Barcelona David - den kærlighedssplittede nørd Roy Cropper i sæben - flyver til sin lejlighed i det spanske by hver uge, når optagelserne slutter. … Det er absolut intet som den stakkels gamle Roy's. "

Boede Roy Cropper i Bristol?

Skuespilleren og hans kone Jane flyttede fra Bristol til Spanien for over fire år siden, efter at deres søn Daniel, 23, gik på universitetet.

Sov Tracy Barlow med Roy Cropper?

I august 2003 placerer Tracy et væddemål med Bev Unwin (Susie Blake), om at hun kan sove med gifte Roy Cropper (David Neilson). Hun spikes hans drink og hævder derefter, at de sov sammen, da han vågner op i hendes seng næste morgen.

Hvad skete der med Roy og Tracys baby?

For at sikre, at de havde forældrenes rettigheder til barnet Roy blev tvunget til at gifte sig med Tracy Det blev senere afsløret, at Steve var baby Patiences far, hun havde aldrig været i seng med Roy og Tracy ville have sin datter tilbage. Babyen blev returneret til Tracy, omdøbt til Amy og Roy, og Tracys ægteskab blev efterfølgende annulleret.

Fik Hayley Cropper et barn?

2001: Hayley og Roy præsenteres for deres nye plejebarn, Fiz Brown. I januar 2001 blev Croppers accepteret som plejeforældre og modtog deres første plejebarn: Jackie Mosley, som blev i to uger, mens hendes mor var på hospitalet.

Anbefalede: