Logo da.boatexistence.com

Føler gaskomfurer med bajonetfitting?

Indholdsfortegnelse:

Føler gaskomfurer med bajonetfitting?
Føler gaskomfurer med bajonetfitting?

Video: Føler gaskomfurer med bajonetfitting?

Video: Føler gaskomfurer med bajonetfitting?
Video: Should You Worry About Your Gas Stove? 2024, Kan
Anonim

De fleste gaskomfurslanger kan vælges med lige bajonet eller vinklet bajonet montering. For at finde ud af hvilket beslag dit gaskomfur skal bruge, så tag et kig på den aktuelle slange. Hvis dit komfur ikke har en slange i øjeblikket, er det bedst at se i producentens retningslinjer.

Er det sikkert at frakoble et gaskomfur med bajonetfitting?

Gas Engineer

Den behøver ikke værktøjer til at frakoble en bajonet, og de er fejlsikre, så alle kan gøre det. Men hvis du er ansat til at gøre det af nogen, skal du være GSR.

Har gaskogeplader bajonetfitting?

5 svar fra MyBuilder Gas Engineers

Yes dette er korrekt. Et bajonetbeslag skal være 750 mm fra gulvet og vende nedad. Tillader en glat sløjfe uden belastning af gasslangen fra komfuret. Selvom dette ikke er klassificeret som "umiddelbart farligt", hvis et nyt komfur er installeret, skal det rettes.

Hvad er et bajonetbeslag på et gaskomfur?

En bajonetfitting er designet til en quick release fitting for at muliggøre nem afmontering af et komfur til rengøringsformål. At gøre det ville ikke blive klassificeret som gasarbejde.

Kan jeg tilslutte mit eget gaskomfur?

Hvis du selv ønsker at montere en gaskogeplade, skal du altid huske, at du ikke må tilslutte kogepladen, medmindre du er en Gas Safe-registreret ingeniør I henhold til Gassikkerheden (Installation og brug) Forordninger 1998, skal du være kompetent, før du arbejder på et gasapparat.

Anbefalede: