Logo da.boatexistence.com

Hvilket smøresystem bruges i tohjulede biler?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket smøresystem bruges i tohjulede biler?
Hvilket smøresystem bruges i tohjulede biler?

Video: Hvilket smøresystem bruges i tohjulede biler?

Video: Hvilket smøresystem bruges i tohjulede biler?
Video: Тюнингую турбинку и стенд - готовлю к грандиозным испытаниям 2024, Kan
Anonim

I de fleste produktionsbiler og motorcykler, som bruger et våd sump-system, opsamles olien i en 3 til 10 liter (0,66 til 2,20 imp gal; 0,79 til 2,64 US gal) kapacitetspande ved bunden af motoren, kendt som sumpen eller olieskålen, hvor den pumpes tilbage til lejerne af oliepumpen, internt i motoren.

Hvilken type smøresystem bruges i tohjulede biler?

1. Hvilken type smøresystem bruges i totaktsmotorer? Forklaring: tågesmøresystemet bruges, hvor krumtaphussmøring ikke er egnet. I en totaktsmotor, da ladningen er komprimeret i krumtaphuset, er det ikke muligt at have smøreolien i bundkarret.

Hvilket smøresystem bruges til motorcykler og scootere?

Stænksmøring bruges mest i enkeltcylindrede scooter-/motorcykelmotorer. En oliescoop er designet i bunden af krumtapakslen og løfter olien ved hver rotation. Den er vinklet sådan, at den kaster olie på de kritiske dele såsom krumtapaksellejer, stempel og cylinder.

Hvad er smøresystem i motorcykler?

Et smøresystem til en motorcykelmotor inkluderer en knastakselstøtteplade, der kan adskilles fra et dekorativt knastdæksel. … Oliepumpen trækker uafhængigt olie fra krumtaphussumpen og kambrøndsumpen gennem en delt nyreindsugningsenhed.

Hvilket smøresystem bruges i biler?

Semi-tryksystem Næsten alle firetaktsmotorer er olieret eller smurt af dette semi-tryksystem. Hovedforsyningen af olie i dette system er placeret i bunden af krumtapkammeret. Et filter udtages fra bunden af sumpen gennem olie og leveres gennem en tandhjulspumpe ved et tryk på 1 bar.

Anbefalede: