Logo da.boatexistence.com

Hvordan døde Johnny Horton?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan døde Johnny Horton?
Hvordan døde Johnny Horton?

Video: Hvordan døde Johnny Horton?

Video: Hvordan døde Johnny Horton?
Video: Johnny Horton - Old Dan Tucker 2024, Kan
Anonim

Efter sigende havde Horton forudanelser om sin død i hænderne på en beruset. Den 5. november 1960, i Milano, Texas, døde han i en bilulykke, mens han rejste fra et show i Austin's Skyline Club til Shreveport, Louisiana. Han var involveret i en frontalkollision; den anden chauffør var uskadt beruset.

Giftede Johnny Horton sig med Hank-enken?

I september 1953 giftede han sig med Billie Jean Jones, enken efter countrymusiksangeren Hank Williams. (Hun var Williams' anden kone.) Billie Jean og Horton havde to døtre, Yanina (Nina) og Melody, og Horton adopterede Billie Jeans datter Jeri Lynn.

Hvad skete der med Johnnie Horton?

Den 4. november 1960 led han en bilulykke, da han kørte hjem til Shreveport efter en koncert i Austin, TX. Horton var stadig i live efter vraget, men han døde på vej til hospitalet; de andre passagerer i hans bil fik alvorlige kvæstelser, men de overlevede.

Hvilken sanger døde i Milano, Texas?

På denne dag i 1960 døde sanger Johnny Horton i en bilulykke i Milano, Texas. Selvom han blev født i Los Angeles i 1925, voksede Horton op i det østlige Texas og dimitterede fra gymnasiet i Gallatin. Han gik på junior college i Jacksonville og Kilgore og tog til sidst til Seattle University.

Hvem var Johnny Horton gift med?

Hortons kone, Billie Jean, med hvem han havde to døtre, blev enke for anden gang, da hun tidligere havde været gift med Hank Williams.

Anbefalede: