Logo da.boatexistence.com

Hvem kan ordinere spironolacton?

Indholdsfortegnelse:

Hvem kan ordinere spironolacton?
Hvem kan ordinere spironolacton?

Video: Hvem kan ordinere spironolacton?

Video: Hvem kan ordinere spironolacton?
Video: Мальвы цветут_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

Spironolactone: Læger ordinerer denne medicin til behandling af forhøjet blodtryk. Det er også ordineret til personer, der bevarer for meget væske. Hudlæger har ordineret det i mange år til behandling af acne og overskydende hårvækst hos kvinder.

Kan en læge ordinere spironolacton mod acne?

Spironolacton hjælper cystisk acne såvel som komedoner. Spironolactone er kun tilgængelig på recept Spironolactone-tabletter fås i 3 størrelser – 25mg, 50mg og 100mg. Du bør kun tage Spironolactone mod acne, hvis dette er blevet anbefalet til dig af en hudlæge.

Har du brug for recept på spironolacton?

Spironolactone er et receptpligtigt lægemiddel. Det kommer som en oral tablet og en oral suspension. Spironolacton oral tablet er tilgængelig som varemærkelægemidlet Aldactone og som et generisk lægemiddel. Generiske lægemidler koster norm alt mindre end mærkeversionen.

Er der en håndkøb, der svarer til spironolacton?

Spironolactone er en receptpligtig medicin i USA. På grund af dette krav er spironolacton OTC (håndkøb) ikke tilgængelig på apoteker i USA. Som et resultat kan man heller ikke bare købe spironolacton online.

Kan en endokrinolog ordinere spironolacton?

Endokrinologer og hudlæger nu ordinerer pillen til voksne og cystisk acne Spiro hæmmer i det væsentlige talg i talgkirtlerne. Typisk har kvinder med et androgenoverskud overaktive talgkirtler, som forårsager akne. Jeg er en kvinde med meget androgen, hør mig brøle!

Anbefalede: