Logo da.boatexistence.com

Når hognose-slanger er bange, gør de det?

Indholdsfortegnelse:

Når hognose-slanger er bange, gør de det?
Når hognose-slanger er bange, gør de det?

Video: Når hognose-slanger er bange, gør de det?

Video: Når hognose-slanger er bange, gør de det?
Video: Eastern Hognose Plays Dead 2024, Kan
Anonim

Når de er bange, spoler og smyger slanger deres hoveder og nakke to til tre gange deres normale bredde Hvæsende højlydt slår de gentagne gange. Dette betragtes som et bluff. Hvis det frygtede rovdyr ikke trækker sig tilbage, vælter slangen ofte om på ryggen og spiller død.

Hvad gør hognose-slanger, når de er bange?

Når de er truet, vil hognose slanger hvæse, flade deres nakke og løfte deres hoveder fra jorden som kobraer De foregiver nogle gange et slag, men faktiske Heterodon-bid er meget sjældne. … Slangen vil 'genopstå' hurtigere, hvis truslen kigger væk fra den, end hvis truslen ser på slangen.

Hvad laver hognose-slanger?

Hognose-slanger får tilnavnet "pusteaddere", fordi de, når de bliver truet, puster huden ud omkring deres hals og løfter hovedet fra jorden som kobraer. De kan også hvæse og kaste sig ud mod deres angribere. Hvis intimidering mislykkes, tyr disse slanger til tricks: de vender om og spiller døde!

Hvordan beskytter hognose-slangen sig selv?

De er kendt for deres mange forsvarsmekanismer. Mest unikt er deres evne til at spille død, hvis de mærker fare eller en trussel. Hognose-slangen vil vende om på ryggen, åbne munden og stikke tungen ud. De kan endda bløde fra munden og frigive en grim lugt for at hjælpe med handlingen.

Blusser hognose-slanger op?

sydlige hognose-slanger vil hvisle og blusse deres nakke, når de er truet ligesom andre hognose-slanger, men har en tendens til at være mindre teatralske end de andre arter.

Anbefalede: