Logo da.boatexistence.com

Hvornår skal jeg bruge bevist eller bevist?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal jeg bruge bevist eller bevist?
Hvornår skal jeg bruge bevist eller bevist?

Video: Hvornår skal jeg bruge bevist eller bevist?

Video: Hvornår skal jeg bruge bevist eller bevist?
Video: Binomialfordeling - hvad er det? 2024, Kan
Anonim

Som et participium er proven den accepterede form i Skotland og den foretrukne form i hele Nordamerika. Bevist plejer at være det foretrukne ord i England, selvom selv den britiske brug er bevist ved lejlighed. … Men dets brug som et participium af bevis er bredt accepteret af ordbøger og stilguider.

Hvad er forskellen mellem bevist og bevist?

Bevist er simpel datid og datidsled af verbet bevise, hvilket betyder at vise bevis for noget. Bevist er adjektivformen af dette ord og kan bruges som et participium i nogle tilfælde. De fleste steder foretrækker bevist som et participium og bevist som et adjektiv.

Er et ord bevist på engelsk?

Proven er et participium af bevis. Bevist er den sædvanlige form for et participium, når du bruger det som et adjektiv.

Blev ikke bevist eller bevist?

Både beviste og dokumenterede er acceptable som participium-former Britiske og nogle amerikanske guider anbefaler bevist som det eneste participium, der indrømmer etablerede faste sætninger som "uskyldig indtil bevist skyldig." Bevist som et adjektiv foran et substantiv er standardbrug i både britisk og amerikansk brug.

Hvad er en sætning for bevist?

1 Den autoritære politik viste sig ikke at være en succes. 2 DNA-fingeraftryk har bevist, hvad der er afgørende for denne undersøgelse. 3 Mine mistanker viste sig heldigvis at være ubegrundede. 4 Advokaten beviste sin klients uskyld.

Anbefalede: