Logo da.boatexistence.com

Hvilke elvere har ringe?

Indholdsfortegnelse:

Hvilke elvere har ringe?
Hvilke elvere har ringe?

Video: Hvilke elvere har ringe?

Video: Hvilke elvere har ringe?
Video: emma - Million (Official Music Video) 2024, Juli
Anonim

Wiki Targeted (underholdning) The Keepers of the Three Rings, også kendt som de Three Keepers, inkluderede Gandalf, Galadriel, Elrond (og tidligere Círdan og Gil-galad). De var bærere af magtens tre elviske ringe.

Hvilke elvere gav Sauron ringe til?

Da Sauron satte den færdige Ene Ring på sin finger, skjulte elverne hurtigt deres ringe. Celebrimbor betroede en af de tre til Galadriel og sendte de to andre til Gil-galad og Círdan I et forsøg på at erobre alle magtens ringe til sig selv, udførte Sauron et angreb på elverne.

Hvorfor har Gandalf elvering?

Da de blev lavet for at afværge tidens virkninger, kunne ringene i bedste fald give brugeren ekstra udholdenhed og udholdenhed, som Cirdan sagde, da han gav Narya til Gandalf. Ringen blev afsløret på Gandalfs finger ved Grey Havens, hvor han bar den tilbage til de udødelige lande og formodentlig opbevarede den som et levn.

Hvor mange elvere modtog ringe?

Nitten af disse ringe blev lavet: tre ringe til elverne, syv ringe til dværgene og ni ringe til mænd. En ekstra ring, Den Ene Ring, blev smedet af Sauron selv ved Mount Doom.

Hvem besidder de tre elveringe?

En blev givet til Galadriel, en til Gil-Galad og en til skibstømrer Cirdan. Elrond modtog Gil-Galads ring engang før den sidste alliance. Cirdan gav sin ring til Gandalf, da Istari kom til Middle Earth. Så i LoTR holder Galadriel, Elrond og Gandalf de tre elveringe.

Anbefalede: