Logo da.boatexistence.com

Hvem tracy beakers datters far?

Indholdsfortegnelse:

Hvem tracy beakers datters far?
Hvem tracy beakers datters far?

Video: Hvem tracy beakers datters far?

Video: Hvem tracy beakers datters far?
Video: My Mum Tracy Beaker Most DRAMATIC Moments! | CBBC 2024, Juli
Anonim

Si Martin er Jess' far.

Hvem var Shaun i Tracy Beaker?

I den nye Tracy Beaker-genstart spilles Sean Godfrey af skuespilleren Jordan Duvigneau. Og ligesom hans karakter Sean er Jordan i det virkelige liv også en eks-fodboldspiller - og sprinter.

HVEM adopterede Tracy Beaker?

5 år senere vender Tracy tilbage til Elmtree House som plejemedarbejder selv i Tracy Beaker Returns, ved at bruge sin unikke viden om plejesystemet til at hjælpe de nuværende børn, der bor i plejen. Tracy blev adopteret af Cam ved afslutningen af den forrige serie og har boet hos Cam lige siden.

Er Tracy Beaker realistisk?

Det, der synes tydeligt ud fra disse kommentarer, er, at der er en konflikt mellem den levede oplevelse og den fiktive historie. Tracy Beaker-romanerne og tv-serierne er skrevet eller rettere sat op med en bestemt konflikt, der løses enten i slutningen af et kapitel eller afsnit mere ofte idealistisk snarere end realistisk

Er Dani Harmer rig?

Gennem alle sine bestræbelser har Dani angiveligt oparbejdet en personlig formue på omkring £2,1 millioner – selvom hun bestridte påstanden om, at hun var en "multi-millionær", da det var lavet på Twitter tidligere i år. Hun har nu en fire-årig datter med partneren Simon Brough og venter barn nummer to.

Anbefalede: