Logo da.boatexistence.com

Har paven 1 lunge?

Indholdsfortegnelse:

Har paven 1 lunge?
Har paven 1 lunge?

Video: Har paven 1 lunge?

Video: Har paven 1 lunge?
Video: Har Har Gange Full Song | Batti Gul Meter Chalu | Arijit Singh | Shahid Kapoor, Shraddha Kapoor 2024, Kan
Anonim

Pave Frans, der lige er blevet opereret for en betændt stor tyktarm, menes ellers at være i relativt godt helbred, på trods af at har fået fjernet en del af sin lunge, da han var ung. … Han fik fjernet en del af sin ene lunge i oktober 1957.

Hvilken lunge mangler paven?

Den nye pave har skræmmende udfordringer foran sig lige fra kirkens sexmisbrugsskandale til at genoplive flokken. Og Francis bliver nødt til at klare det hele med kun én lunge. Den argentinske pave mistede den største del af en lunge til en teenageinfektion. "Han føler det i dag," sagde hans autoriserede biograf, Sergio Rubin.

Hvorfor mangler pave Frans en del af en lunge?

Selvom pavens operation var planlagt, var den ikke mindre.… I betragtning af pavens tidligere luftvejsproblemer - han mangler en del af sin højre lunge efter at have fået den fjernet efter et alvorligt anfald af lungebetændelse i sin ungdom - Chand sagde, at lægerne ville være nødt til at overvåge hans vejrtrækning omhyggeligt.

Har pave Frans en halv lunge?

Argentineren paven fik fjernet en del af den ene lunge, da han var en ung mand, men ellers har han haft et relativt robust helbred, med undtagelse af iskias-nervesmerter, der for nylig er blusset op. Vatikanet gav konsekvent beroligende daglige opdateringer om hans helbredelse og sagde, at det forløb som planlagt.

Hvor længe kan du leve med 1 lunge?

Mange mennesker med én lunge kan leve til en normal forventet levetid, men patienter er ude af stand til at udføre kraftige aktiviteter og kan stadig opleve åndenød. Dine chancer for at komme sig efter hjerte- og lungetransplantationer i dag er væsentligt forbedret siden de første transplantationsoperationer udført i 70'erne og 80'erne.

Anbefalede: