Logo da.boatexistence.com

Hvorfor kaldes de nittany-løver?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor kaldes de nittany-løver?
Hvorfor kaldes de nittany-løver?

Video: Hvorfor kaldes de nittany-løver?

Video: Hvorfor kaldes de nittany-løver?
Video: Hvorfor kaldes mennesket "universets centrum", og hvilken rolle spiller det i udviklingen? 2024, Kan
Anonim

Det er en østlig bjergløve, "Nittany"-fornavnet henviser til det lokale Mount Nittany, som har udsigt over universitetet Maskoten var skabelsen af Penn State senior H. D. "Joe " Mason i 1904. Mens han var på en tur til Princeton University, var Mason blevet flov over, at Penn State ikke havde en maskot.

Er Nittany Lion en puma?

The Nittany Lion er i det væsentlige en almindelig bjergløve (også kendt som en cougar, puma eller panter), et væsen, der strejfede i det centrale Pennsylvania indtil 1880'erne (selvom ubekræftede observationer fortsatte længe efter den tid).

Hvornår blev Nittany-løven maskot?

The Nittany Lion kom til at være helt tilbage i 1904 under en baseballkamp i Penn State mod Princeton. Under en rundvisning på campus før første pitch begyndte Princeton-rejselederne at drille Penn Staters med at sige, at Princeton Tiger er den voldsomste maskot, der nogensinde har været.

Hvorfor er Penn State Nittany Lions?

Penn State er beliggende i den brede Nittany Valley nær Mount Nittany, endepunktet for en rækkevidde, der også kaldes Nittany - et navn, der siges at være afledt af indiske ord betyder en beskyttende barriere mod elementerne. Mens selve navnet kan ses på W.

Er der bjergløver i PA?

Isolerede unge hanner er blevet fundet så langt mod øst som Michigan's Upper Peninsula og det nordlige Wisconsin. Disse unge hanner søger at etablere et nyt territorium, og de opholder sig ikke i områder uden hunner. Der er ikke fundet vilde pumaer i Pennsylvania siden deres udryddelse i 1871

Anbefalede: