Logo da.boatexistence.com

Skal du slukke for fjernsynet ved væggen?

Indholdsfortegnelse:

Skal du slukke for fjernsynet ved væggen?
Skal du slukke for fjernsynet ved væggen?

Video: Skal du slukke for fjernsynet ved væggen?

Video: Skal du slukke for fjernsynet ved væggen?
Video: Sikkerhedsstyrelsen - Nytår Igen | ft. Jesu Brødre, Niels Olsen, Lina Rafn, Shambs & Klam Vandmand 2024, Kan
Anonim

Du vil ikke beskadige dit TV ved at slukke for det ved væggen Dette lukker simpelthen for strømmen af elektricitet, men det påvirker ikke dit apparat på nogen måde. … Når elektricitet strømmer gennem et tv i dvaletilstand eller standby, kan det potentielt blive overophedet og blive en brandfare, hvilket forårsager mere skade end at slukke for det.

Er det bedre at slukke for fjernsynet eller lade det være tændt?

Hvis du slukker dit tv, når det ikke er i brug, vil det gøre mere for at reducere energiforbruget end noget andet. … Det er bedre at skifte til standby end at lade dit tv være tændt, men det er stadig mere energieffektivt at slukke det helt. Skru ned for lysstyrken på dit tv.

Er det dårligt at lade fjernsynet være tændt hele tiden?

Så i det lange løb vil et tv, der er tændt hele tiden, blive dimmer hurtigere, end hvis du kun så det 4 til 6 timer om dagen. Reduktion af baggrundsbelysningskontrollen (mange LCD'er) eller skru ned for kontrasten (plasma) kan forlænge tv'ets levetid noget, men kun til en vis grad.

Er det bedre at tage stikket ud af fjernsynet, når det ikke er i brug?

Selvom risikoen for en elektrisk brand er ret lav, når dine enheder stadig er relativt nye og i god stand, da de (og de kabler, der fører til dem) bliver ældre, øges denne risiko. Den eneste måde at reducere denne risiko til nul er at holde disse enheder frakoblet, når du ikke bruger dem.

Bruger det strøm at lade tv'et stå på standby?

De fleste fjernsyn er automatisk i standbytilstand, hvis de er tilsluttet … Elestimaterne for standbytilstand varierer fra ca. 2,25 % til 5 % af den strøm, der forbruges, mens tv'et er tændt. De fleste tv i dag bruger mindre end 5 watt om året i standby, hvilket er et meget lille beløb svarende til et par dollars.

Anbefalede: