Logo da.boatexistence.com

Var twilight-prinsesse på gamecube?

Indholdsfortegnelse:

Var twilight-prinsesse på gamecube?
Var twilight-prinsesse på gamecube?

Video: Var twilight-prinsesse på gamecube?

Video: Var twilight-prinsesse på gamecube?
Video: Zelda Twilight Princess Wii 100% Walkthrough 1080p HD Part 13 - Lakebed Temple - Water Temple 2024, Kan
Anonim

The Legend of Zelda: Twilight Princess er et action-eventyrspil fra 2006 udviklet og udgivet af Nintendo til GameCube og Wii hjemme-videospilkonsoller.

Er Twilight Princess HD på GameCube?

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD er en Wii U forbedret remaster af Nintendo GameCube og Wii-spillet, Twilight Princess. … Spillet har grafiske opgraderinger fra den originale version og kører i en højere opløsning. Den indeholder også nogle ændringer i spillet.

Er GameCube-versionen af Twilight Princess bedre?

Denne særlige debat er virkelig et ikke-problem, fordi det er en simpel sandhed, at Twilight Princess var et GameCube-spil, der lige blev overført til Wii med et par modereringer. Det er ikke engang en debat, for på alle måder, som de to versioner er forskellige, er den originale GameCube-titel overlegen

Er Twilight Princess på Wii det samme som GameCube?

Følger i hælene på den dominerende håndswitch-a-roo, er Twilight Princess på Wii dybest set en spejlet version af originalen på GameCube Dette betyder, at venstre og højre, eller øst og vest, retninger er omvendt. … De vedhæftede billeder i gennemgangen afspejler også Wii-versionen.

Hvorfor er Twilight Princess så dyrt på GameCube?

Hvorfor er Twilight Princess så dyr og svær at finde?? Den blev udgivet i slutningen af gamecubes livscyklus, så der blev ikke lavet mange. Plus kubespil bliver mere populære til indsamling. Få bare wii-versionen for 10 bucks.

Anbefalede: