Logo da.boatexistence.com

Hvorfor stille scripts i wordpress i kø?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor stille scripts i wordpress i kø?
Hvorfor stille scripts i wordpress i kø?

Video: Hvorfor stille scripts i wordpress i kø?

Video: Hvorfor stille scripts i wordpress i kø?
Video: #7 Advanced WordPress Theme Development | Wordpress theme development course | enqueue scripts 2024, Kan
Anonim

Hvorfor sætte scripts og stilarter i kø i WordPress? … Dette system giver også udviklere mulighed for at bruge de indbyggede JavaScript-biblioteker, der følger med WordPress i stedet for at indlæse det samme tredjepartsscript flere gange. Denne reducerer sidens indlæsningstid og hjælper med at undgå konflikter med andre temaer og plugins.

Hvad gør WP-enqueue-script?

Når du sætter et script eller stylesheet i kø, opretter WordPress et håndtag og en sti til at finde din fil og eventuelle afhængigheder, den måtte have (som jQuery), og så vil du bruge en hook, der vil indsætte dine scripts og stylesheets.

Hvad er enqueue i WordPress?

Heldigvis kan du bruge enqueue-funktionen i WordPress til at tilføje stilarter og scripts, som CMS'et tager sig af for digAlt rodet bliver håndteret for dig. Selvom det ikke er så simpelt som at indsætte det script eller de typografier, du ønsker direkte i sidehovedet eller sidefoden på hver side, er det den rigtige måde at håndtere det på.

Hvor stiller jeg scripts i kø i WordPress?

For at sætte scripts og stilarter i kø i front-end skal du bruge wp_enqueue_scripts-hook. Inden for den tilsluttede funktion kan du bruge funktionerne wp_register_script, wp_enqueue_script, wp_register_style og wp_enqueue_style.

Hvad er scripts WordPress?

Ved at sætte scripts i kø fortæller du WordPress om de aktiver, du vil tilføje, og det vil sørge for rent faktisk at linke til dem i sidehovedet og sidefoden. Du kan endda angive afhængighederne af dine scripts og stilarter, og WordPress vil tilføje dem i den rigtige rækkefølge.

Anbefalede: