Logo da.boatexistence.com

Hvordan går man til el escorial fra madrid?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan går man til el escorial fra madrid?
Hvordan går man til el escorial fra madrid?

Video: Hvordan går man til el escorial fra madrid?

Video: Hvordan går man til el escorial fra madrid?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Rejsen tager omkring en time, og indgangen til El Escorial er omkring en 10-minutters gang fra togstationen Du kan også rejse med bus på 687 fra Madrid Moncloa busstation, men du bliver nødt til at skifte til Villalba og tage toget resten af vejen til El Escorial.

Er El Escorial et besøg værd?

Hvis du besøger Madrid, bør du helt sikkert bruge en halv dag på en afstikker til San Lorenzo de El Escorial. Det er et essentielt besøg. Klosteret er et UNESCOs verdensarvssted, med hemmeligheder fra Spaniens historie gemt indeni. Også selve byen er charmerende og omgivet af smuk natur.

Hvorfor skal jeg besøge El Escorial?

Hvorfor er det, at San Lorenzo de El Escorial betragtes som Spaniens litterære centrum Anerkendt som et verdensarvssted af UNESCO i 1984, det tiltrækker kunstnere, forfattere, digtere og malere fra hele verden og er vært for et væld af litterære begivenheder, seminarer og konferencer.

Hvad er San Lorenzo?

San Lorenzo de El Escorial, også kendt som El Escorial de Arriba, er en by og kommune i regionen Madrid, Spanien, beliggende nordvest for regionen i den sydøstlige side af Sierra de Guadarrama, ved foden af Abantos-bjerget og Las Machotas, 47 kilometer (29 mi) fra Madrid.

Hvad bruges El Escorial til i dag?

Det har været sidste hvilested for de fleste af Spaniens konger siden da og spiller fortsat en vigtig rolle i det spanske kongelige liv i dag. … El Escorial var altid tænkt som et hjem for både de kongelige og religiøse magter i Spanien, det kongelige palads og kloster er symbolsk forenet i ét arkitektonisk kompleks.

Anbefalede: