Logo da.boatexistence.com

Hvordan retfærdiggøres i word?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan retfærdiggøres i word?
Hvordan retfærdiggøres i word?

Video: Hvordan retfærdiggøres i word?

Video: Hvordan retfærdiggøres i word?
Video: Как придать Объём волосам Пошагово дома | 4 способа Укладки волос! Как научиться укладывать волосы! 2024, Kan
Anonim

Med markøren i det afsnit eller den linje, du vil begrunde, tryk Ctrl-j (Cmd-j på en Macintosh). Alternativt kan du klikke på knappen Juster tekst fra værktøjslinjen. Indtast eller placer din markør i slutningen af den tekstlinje, du ønsker at begrunde.

Hvordan bruger jeg justified i Word?

Begrund tekst

  1. I gruppen Afsnit skal du klikke på dialogboksstarteren., og vælg rullemenuen Justering for at indstille din begrundede tekst.
  2. Du kan også bruge tastaturgenvejen, Ctrl + J til at begrunde din tekst.

Hvordan får du begrundet tekst til at se godt ud i Word?

Højreklik på teksten, og klik på Afsnit. På fanen Indryk og mellemrum skal du klikke på rullemenuen ud for Alignment og klikke på Justeret, OK.

Hvad er fuldt begrundet tekst på word?

justified- tekst er justeret langs venstre margen, med bogstavmellemrum og ordmellemrum justeret, så teksten flugter med begge marginer, også kendt som fuldt udjusteret eller fuld begrundelse; centreret tekst er justeret til hverken venstre eller højre margen; der er et lige mellemrum på hver side af hver linje.

Hvorfor er berettiget tekst dårlig?

Justifying text forstyrrer den jævne tekstur Selv hvis et sidelayoutprogram bruger subtile bogstavmellemrum eller justerer bredden af bogstaverne – vil disse ting også gøre tekstur ujævn. Så begrundet tekst bør virkelig undgås, ikke kun på nettet, men når det er muligt.

Anbefalede: